Головна ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ У АГЕНТІВ ЗМІН

ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ У АГЕНТІВ ЗМІН


Тривають насичені будні команди АГЕНТІВ ЗМІН …

Директорка Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, фахівчиня Центру, доцентка кафедри фінансів Тетяна МИГОВИЧ і студент-фінансист, автор кількох ідей успішних проектів для розвитку громад нашого регіону Юрій ГУЛЕЙ 4 червня взяли участь у інформаційному ДНІ КОНКУРСУ ІНІЦІАТИВ МІСЦЕВИХ КАРПАТСЬКИХ ГРОМАД 2021 2.0 від ЄВРОРЕГІОН КАРПАТИ – Україна.

У інформаційному заході взяли участь представники громад Івано-Франківської області та окремі представники Львівської, Закарпатської, Чернівецької областей. У зв’язку з чим, фахів чині АГЕНТІВ ЗМІН провели кілька робочих обговорень з представниками Долинської, Дзвиняцької, Ворохтянської та інших громад регіону.

Також відбулась робоча зустріч у приміщенні офісу Центру з начальником відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Перегінської ТГ Василем ЛЕВИЦЬКИМ та головною спеціалісткою відділу Іриною СВЕРДОЮ.

11 червня у Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника в рамках Програми #DOBRE розпочалась підготовка лідерів та менеджерів територіальних громад області за сертифікатними програмами: «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» та «Управління територіальними громадами для керівників структурних підрозділів», в яких АГЕНТИ ЗМІН – професор кафедри фінансів Роман ЩУР та доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА забезпечуватимуть навчальні курси «Бюджети та управління фінансовими ресурсами» та «Основи управління проектами».

9 червня в приміщенні Проєктно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» Прикарпатського національного університету за участі ректора Ігоря ЦЕПЕНДИ відбулася прес-конференція за проміжними результатами реалізації транскордонного проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету (PrePOD)», керівником якого з української сторони, є професор ПНУ Володимир ЛУЩАК.

14-15 червня – онлайн-участь у Міжнародному форумі міжрегіонального та міжмуніципального транскордонного співробітництва «УКРАЇНА В КАРПАТСЬКОМУ ЄВРОРЕГІОНІ».

16 червня керівниця АГЕНТІВ ЗМІН Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА взяла участь у вебінарі «ПЕРСПЕКТИВИ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ І МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ», яку провели Директор Центру Досліджень і Розвитку Соціальних Інновацій Akademia Ignatianum w Krakowie – Академії Ігнатіанум у Кракові (CBRIS AIK) – Станіслав АЛВАСЯК (Staszek Alwasiak) та Координаторка проекту Богдана ГУРІЙ (Bohdana Huriy).


17-18 червня відбулась Конференція Стейкхолдерів Пріоритетного напряму 9 «Інвестиції в освіту та перепідготовку» Європейської стратегії для Дунайського регіону «СТАЛИЙ РОЗВИТОК ДУНАЙСЬКОГО РЕГІОНУ ЧЕРЕЗ ЦИФРОВІЗАЦІЮ, ІНКЛЮЗІЮ ТА ОСВІТУ».

Коментарі закриті.