Головна Американські колеги поцікавилися роботою АГЕНТІВ ЗМІН та запропонували програми для подальшого розвитку співпраці

Американські колеги поцікавилися роботою АГЕНТІВ ЗМІН та запропонували програми для подальшого розвитку співпраці

Початок 10:00

Кінець 11:00
Місце проведення Прикарпатський університет імені Василя Стефаника

Директорка Проєктно-освітнього центру Прикарпатського університету імені Василя Стефаника «Агенти змін» Світлана Кропельницька взяла участь у першому вебінарі –зустрічі для випускників американської програми ділових стажувань САБІТ «Регіональний економічний розвиток».

Онлайн-зустріч проводила координаторка програми Трейсі Роллінс.

Організаторам було цікаво, як випускники працюють у нових умовах в зв’язку з пандемією, як організації та заклади, у яких вони працюють реагують на цю ситуацію, економічні проблеми, які виникли у її результаті. Тож відбувся досить цікавий обмін інформацією, думками та ідеями.

Також учасники вебінару обговорили, які види віртуальних програм, організованих SABIT, можуть бути корисні випускникам в майбутньому для розвитку власних інституцій та їх проєктів.

Нагадаємо, Світлана Кропельницька з 21 жовтня по 9 листопада 2017 року пройшла тритижневе міжнародне стажування за спеціальною американською програмою SABIT «Regional Economic Development: Development of SMEs», що фінансувалася Міністерством торгівлі США.

Її було обрано з 250 кандидатів на програму з 7 країн Євразії на основі суворих процедур скринінгу SABIT, що включав оцінку досвіду, освіти, відповідей на конкретні галузеві питання про інтереси та цілі навчальної програми, професійні рекомендації та представлення в інтерв’ю, проведеному персоналом SABIT.

В рамках програми стажери побували у 3 штатах США, зокрема Колумбія, Каліфорнія та Мічіган. Основна частина стажування проходила у столиці Вашингтон.

Серед інституцій, установ, компаній, які були включені у програму візитів, приватні та публічні університети, коледжі, проєктні офіси, бізнес-інкубатори, акселератори, місцеві, регіональні, державні органи влади, суб’єкти малого та середнього бізнесу, торгово-промислові палати тощо.

 

Коментарі закриті.