Головна АГЕНТИ ЗМІН У ЖУРІ КОНКУРСУ СТАРТАПІВ

АГЕНТИ ЗМІН У ЖУРІ КОНКУРСУ СТАРТАПІВ

Початок 30 вересня

Місце проведення ОНЛАЙН

Нещодавно у Прикарпатському національному університеті успішно завершилась перша хвиля Бізнес Академії Регіонального акселератора GCIP для інновацій, технологій та стартапів в Івано-Франківській області. Бізнес Академія відбувалась в рамках проекту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ) «Глобальна інноваційна Програма чистих технологій для малих та середніх підприємств (МСП) в Україні».

АГЕНТИ ЗМІН – директорка Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, фахівець, професор кафедри фінансів Роман ЩУР та фахівчиня, доцентка кафедри фінансів Тетяна СОЛОДЖУК були запрошені до участі у роботі журі з відбору проєктів – учасників акселераційної програми Еко-стартапів.

Переможцем одноголосно було обрано ГО Продовольчий банк «ТАРІЛКА» (Tarilka.org) , які отримали фінансову винагороду – 2500 дол на розвиток своєї діяльності.

Довідково. Проект Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ) «Глобальна інноваційна Програма чистих технологій для малих та середніх підприємств (МСП) в Україні» спрямований на підтримку та зміцнення підприємницької екосистеми з впровадження інноваційних чистих технологій (CleanTech) в Україні, одночасно стимулюючи залучення інвестицій та налагодження міжнародних партнерських відносин для сприяння адаптації до змін клімату та зниженню кількості викидів парникових газів в атмосферу.

У рамках Проекту на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» створено Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у ІваноФранківській області, у якому проведено перший онлайн-конкурс екологічно дружніх стартап-проєктів та відібрано команди півфіналісти для участі в акселераційній програмі ЮНІДО/ГЕФ, що передбачає проведення Бізнес академії, менторську підтримку, грантове фінансування. Детальніше тут: https://sbm.pnu.edu.ua/akselerator/

Коментарі закриті.