Головна Надали консультації, чекаємо на наступні запити на допомогу

Надали консультації, чекаємо на наступні запити на допомогу

Початок 2020.01.10 В 10:00

Кінець 2020.01.10 В 17:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ

В офісі АГЕНТІВ ЗМІН у п’ятницю відбулись три цікаві консультації. Наша команда обговорила проєктну пропозицію до Плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Івано-Фраківської області на 2021-2027 роки. Зокрема, “Створення хабу “English for Project Management” на Прикарпатті “. Ми вже пропрацьовували цю ідею під час міжнародного стажування “Україна – Словаччина”. Тож на зустрічі в офісі детальніше обговорили її ключові аспеки разом з керівником Освітнього центру “YOLO”, доцентом кафедри англійської філології нашого Університету Лесею Ікалюк. «YOLO” виступатимуть партнером проекту, метою якого є не тільки покращення якості підготовки та супроводу міжнародних та транскордонних проектів, підвищення інвестиційної привабливості ЗВО регіону, а й залучення в область додаткових інвестиційних ресурсів шляхом створення партнерами проекту хабу “English for Project Management” на Прикарпатті для потенційних заявників, грантоотримувачів, бенефіціарів проектів.

Цього дня до нас також відбулась зустріч з доктором політичних наук, професором, завідувачем кафедри політології Василем Климончуком, який вже звертався напередодні щодо проектної співпраці. Його пропозиція – партнерство з командою АГЕНТІВ ЗМІН у поданні проектної пропозиції разом з польськими партнерами на здобуття гранту від Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Проект спрямовано на підтримку реформи місцевого самоврядування в Україні шляхом створення системи управління економічними змінами в Івано-Франківській області.

Третя консультація фахівчині нашої команди, керівника відділу міжнародних звязків Університету Наталії Локатир відбулась для доцента кафедри дизайну і теорії мистецтва, кандидата мистецтвознавства Надії Бабій. Її зацікавили проекти з мобільності викладачів та студентів. Вони обговорили низку актуальних програм мистецького напрямку. Зокрема, Надія Петрівна отримала рекомендації щодо оформлення документів для подачі заявок. Дізналась як правильно оформляти заявку, мотиваційний лист; як краще сформувати бюджет та маршрут мобільності.

АГЕНТИ ЗМІН чекають на ваші запитання! Нагадуємо, що для надання консультативної допомоги просимо вас реєструвати запити у нашому електронному журналі на сайті http://agentyzmin.pnu.edu.ua/ua/zapyt!