Головна Дайджест подій тижня

Дайджест подій тижня

Початок 10:00

Кінець 18:00
Місце проведення Офіс АГЕНТІВ ЗМІН

Цього тижня АГЕНТИ ЗМІН щоденно проводили різноманітні онлайн та очні зустрічі і консультації щодо проектної діяльності зацікавлених осіб та установ, брали участь в онлайн-вебінарах, розробці нових проєктів.

Зокрема, 23 жовтня та 5 листопада взяли участь у онлайн-зустрічах за сприяння міжнародного проєкту ПРОМІС щодо оцінки стану екосистеми з соціального підприємництва в Івано-Франківську, визначення очікувань та формування пропозицій. Допомогли визначити поняття “Соціальне підприємництво” для проєкту Програми розвитку соціального підприємництва у Івано-Франківській міській ОТГ на 2021-2023 роки.

В Отинійському ліцеї 29-30 жовтня 2020 року відбулось відкриття проєкту «Створення соціального шкільного підприємства «Етно-код», партнерами якого є АГЕНТИ ЗМІН. Цей проєкт реалізується у межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях.

30 жовтня та 2 листопада Провели онлайн-консультації з підготовки проекту «Розробка інформаційно-аналітичної платформи та проведення комплексу консалтингових заходів для сільськогосподарських виробників і споживачів» на конкурс секторальної бюджетної підтримки ЄС.

5 листопада АГЕНТИ ЗМІН проконсультували уповноважених представників Івано-Франківської обласної Аграрної палати щодо можливостей реалізації перспективних проектів у сфері садівництва та лісового господарства за підтримки відповідних урядових програм. Аграрії Прикарпаття отримали змістовні поради знавців  фінансів та аграрної справи Прикарпатського університету. За підсумками зустрічі домовилися щодо продовження співпраці та спільної роботи над проектними пропозиціями.

Також Агенти змін взяли участь у вебінарі за участю міжнародних експертів щодо сучасних тенденцій розвитку і практик ґендерноорієнтованого бюджетування на світовому, європейському та національному рівнях.

Коментарі закриті.