Головна АГЕНТИ ЗМІН – УЧАСНИКИ ВОРКШОПУ З ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

АГЕНТИ ЗМІН – УЧАСНИКИ ВОРКШОПУ З ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ


Місце проведення Івано-Франківськ

21 жовтня фахівчиня Агентів змін ПНУ, к.е.н., доцентка кафедри фінансів Тетяна СОЛОДЖУК взяла участь у воркшопі з підготовки проекту транскордонного та регіонального співробітництва, що був організований Департаментом інвестиційної політики, проектів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста, що був проведений Головою правління Фонду розвитку Східної та Центральної Європи, експертом з питань проектного менеджменту, грантових проектів та стратегічного управління Кшиштофа ЛОНТКИ.

У процесі тренінгу учасники виділили ряд існуючих проблем у різних сферах (медицині, освіті, культурі, соціальному захисті, громадському секторі), а їх вирішення покладено в основу проектних ідей, які трансформувалися у чорнові варіанти проектів.

Олеся БУДКО, представниця Асоціації розвитку Дніпра та Poland Prize Hub, визначила основні засади формування бюджетів проектів, особливості моніторингу їх реалізації та перелік джерел їх фінансування.

В результаті нетворкінгу учасниками було розроблено чорнові варіанти проектів на основі авторської моделі K. ŁĄTKA, які ляжуть в основу майбутніх проектів, що будуть зреалізовані на території Івано-Франківської ТГ.

Коментарі закриті.