Головна АГЕНТИ ЗМІН – коледжам

АГЕНТИ ЗМІН – коледжам

Початок 2019.06.05 В 10:00

Кінець 2019.06.05 В 13:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ

У Центрі Агенти змін ПНУ відбулась інформаційна зустріч з представниками коледжів Івано-Франківської області «Проекти як інструмент розвитку закладів професійної освіти». 

Ініціював захід директор Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету Юрій Москаленко, який і звернувся до учасників з вітальним словом.

Метою зустрічі було ознайомити присутніх з діяльністю Центру «Агенти змін» та його роллю у інформаційно-консультаційній та освітній роботі з питань проектної діяльності в регіоні, спрямованій насамперед на підвищення рівня якісного складу управлінців проектами у різних галузях, зокрема і в освітній. Директорка Центру Світлана Кропельницька повідомила учасникам про передумови його створення завдяки успішній участі у конкурсному відборі Мінрегіону в рамках секторальної бюджетної підтримки ЄС, а також розповіла про перші результати та можливості співпраці з учасниками зустрічі.


Декан педагогічного факультету і одночасно фахівець Центру з питань дослідницько-інноваційних проектів Оксана Кондур поділилася з присутніми окремими аспектами побудови концепцій проектів і зробила акцент на науково-дослідних, освітніх проектах та проектах мобільності для студентів і викладачів ЗВО.


Фахівець проекту Тетяна Мигович розповіла присутнім про джерела фінансування проектів, охарактеризувала суть та методи фандрейзингу, зокрема участь у проектах та отримання цільового фінансування за програмами міжнародних організацій, проектах, фінансованих державою, залучення волонтерів, особисті зустрічі та краудфандинг. Також Т. Мигович описала складові бюджету проекту, особливості його планування та формування звітності за проектною діяльністю.


Учасники зустрічі із зацікавленістю ознайомились з елементами проектної діяльності і висловили пропозиції щодо подальшої потенційної співпраці як з фахівцями Агентів змін, так і з усіма профільними підрозділами університету, які відповідають їх інтересам.