Головна АГЕНТИ ЗМІН ДОЛУЧАЮТЬСЯ ДО ПОБУДОВИ МОСТІВ ДЛЯ СПІВПРАЦІ РЕГІОНІВ

АГЕНТИ ЗМІН ДОЛУЧАЮТЬСЯ ДО ПОБУДОВИ МОСТІВ ДЛЯ СПІВПРАЦІ РЕГІОНІВ


Місце проведення ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Нещодавно директорка Центру «АГЕНТИ ЗМІН» Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА на запрошення Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації взяла участь у телемості з Донецькою областю з презентацією про діяльність АГЕНТІВ ЗМІН як кращої практики регіону.

Захід відбувався в рамках реалізації проєкту «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТА ДОНЕЦЬКА ОДА БУДУЮТЬ МОСТИ ДЛЯ СПІВПРАЦІ» за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

До слова, метою проєкту є розвиток територій та покращення добробуту населення через розробку та імплементацію спільних міжрегіональних проєктів в соціальній, торгово-економічній, науково-технічній і культурній сферах між Івано-Франківською та Донецькою областями.

30 березня 2021 року Івано-Франківщина презентувала онлайн Донецькій області досягнення у сферах: «Місцевий економічний розвиток, розвиток малого і середнього підприємництва», «Співпраця у сфері освіти та культури».

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА поділилась з учасниками телемосту успішними результатами діяльності Проєктно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ за роки проєктної діяльності та окреслила потенційні можливості та напрями співпраці з Донецькою областю, зокрема, у сфері розвитку освіти і культури через проєктний та кластерний підходи.

Окремі слайди презентації можна переглянути тут:

Офіційну інформацію про проєкт читайте на сайті Івано-Франківської ОДА:

http://www.if.gov.ua/news/prikarpattya-i-donechchina-u-rezhimi-onlajn-prezentuyut-rozvitok-regioniv-1?fbclid=IwAR3xI3Bc6SuSx64j7OUL-p4NXMHf20BVtnSBmAZ9PZkEFAYlI7pOieVHXVM

та на офіційній сторінці проєкту у соцмережі Facebook:

https://www.facebook.com/mostydlyaspivpratsidnif

Коментарі закриті.